Våra tjänster

Städning i Vindeln, Åsele & Vännäs med omnejd

Vi erbjuder hemstädning samt andra hushållsnära tjänster för privatpersoner och städservice till företag. När du vänder dig till oss så kan du alltid räkna med en personlig service och ett professionellt utförande med ett prisvärt resultat. Vi på Maggans Hemhjälp tar stor hänsyn till dina behov och genomför alla våra tjänster utefter dina önskemål. 

Kanske är det så att vardagssysslorna med tiden har blivit mer betungade eller så finns det annat som du hellre lägger din tid på? För många kan det vara stressigt att lyckas få ihop vardagen och då vill vi finnas där för att hjälpa till. Med vår städning får du en skräddarsydd lösning för ett skinande rent resultat som uppfyller alla dina förväntningar. För att kunna underlätta din vardag lite extra så kan du av oss även få hjälp med andra hushållsnära tjänster. Vi erbjuder bland annat enklare trädgårdsarbeten och fönsterputsning. Behöver du någon som handlar eller går ärenden? Inga problem, hos oss får du den hjälpen också.

Till företag kan vi erbjuda städning av lokal, butik, verkstad, kontor och lager. Hos oss finns kompetensen och erfarenheten för att kunna ta oss an de flesta uppdragen. Vi är det prisvärda och lokala alternativet för just ditt företag. När du anlitar oss för ett städuppdrag så får du en städning genomförd med kvalitativa produkter. Vi ger dig ett fläckfritt resultat.

Vill du veta mer om våra tjänster och vad vi kan göra för att hjälpa dig i vardagen? Då är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag genom formuläret nedan så ringer vi upp dig så fort vi har möjlighet. Vi erbjuder hemstädning, flyttstädning, företagsstädning samt byggstädning till dig i Vindeln, Åsele och Vännäs med omnejd.

Vill du bli uppringd?

Kontaktformulär
reCAPTCHA